Antena 3 CNN Actualitate Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Lună plină în Scorpion. Leii încep proiecte noi, Balanțele câștigă bani

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Lună plină în Scorpion. Leii încep proiecte noi, Balanțele câștigă bani

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Lună plină, sub patronajul Scorpionului. Sigur astăzi aflăm ce trebuie să lăsăm în urmă pentru a ni se deschide o nouă perspectivă.

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Lună plină în Scorpion. Leii încep proiecte noi, Balanțele câștigă bani
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    19 Noi 2021   •   08:40

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, luna plină aduce o renunțare la o perspectivă financiară, pentru a câștiga bani în alt mod sau cu altcineva.

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ei se schimbă dacă vor să câștige, să le meargă bine sau să rezolve o situație. Ei trebuie să își schimbe atitudinea față de ceva sau cineva.

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, schimbările sunt date de context. Dacă sunt atenți la ce se întâmplă în jur, atunci vor desluși care este culoarul lor mai lin de traversare a momentelor tensionate de acum.

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, luna plină aduce perspective noi, o viziune nouă asupra lucrurilor, dar și degajare și dezinhibare. Nu își mai fac atâtea griji despre ce vorbesc alții despre ei, în schimb să fie atenți la curentul mare colectiv care animă lumea și care poate să îi scoată și pe ei la lumină.

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, luna plină este marcată de responsabilități și proiecte noi, unele sunt debarcate, altele sunt inițiate, indiferent ce zic alții.

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, luna plină marchează schimbări privind regulile și cum se mișcă cadrul juridic, administrativ. Dacă este prea constrângător acest cadru, atunci pot ieși din sistem și pot veni cu ceva mai liber.

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, luna plină marchează banii, nu atât ai lor, cât și făcuți împreună cu cineva sau banii altcuiva. O noiă politică financiară se degajează. Pe de altă parte, reușită patrimonială, pot primi o moștenire.

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, relațiile de parteneriat sunt importante, dar trebuie să stabilească cadrul foarte clar în legătură cu colaborarea lor, ce obligații și drepturi au ei și celălalt și să fie un pic mai maleabili.

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, este o lună plină ce marchează munca. Nu mai vor ceva ce le depășește puterile și este foarte bine. Sănătatea este și ea un element de care vor ține conte, deci schimbări sau o muncă mai fructuos făcută.

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, idei noi și colaborări poate cu persoane tinere. Unii susțin copiii sau pornesc alături de copii un proiect nou, alții cu persoane tinere sau e un proiect de avangardă. 

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Văsrători, această lună plină aduce un soi de comunitate, dar foarte util pusă în aplicare, astfel încât să se ocupe de acele activități care le sunt comode, pentru că numai așa au chef și le prinde bine în acest moment.

Horoscop 19 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, este o lună plină care vizează proiecte mai fezabile. Din toate ideile pe care le au, numai unele, acum, în acest moment, își găsesc pârghii sau resurse pentru a putea fi puse în practică și se rezolvă și aspectele juridice.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close