Antena 3 CNN Actualitate Hoț din Iași, prins de un polițist aflat în timpul liber și iubita lui: Fura dintr-o benzinărie chiar sub ochii lor

Hoț din Iași, prins de un polițist aflat în timpul liber și iubita lui: Fura dintr-o benzinărie chiar sub ochii lor

Sâmbătă seară, Dan, poliţist aflat în timpul liber şi prietena sa, Raluca, studentă la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, i-au sesizat pe colegii lor din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi, după ce au observat un bărbat care a sustras bunuri din faţa unei benzinării din oraș.

Hoț din Iași, prins de un polițist aflat în timpul liber și iubita lui: Fura dintr-o benzinărie chiar sub ochii lor
Sursa foto: IPS Iasi
de Georgiana Adam    |    31 Ian 2021   •   12:30

După ce au sunat și au semnalat fapta, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificat hoțul, un bărbat de 37 de ani. Cei doi au fost dați ca exemplu de implicare și spirit civic de către IPJ Iași.

"Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că acesta ar fi sustras două bidoane cu ulei de motor de la o benzinărie din municipiul Iaşi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 135 de lei, prejudiciu ce a fost recuperat de poliţişti.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca la data de 30 ianuarie a.c., să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Dan este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, iar din anul 2018 îşi desfăşoară activitatea în cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi.

Îi felicităm pe cei doi pentru implicare și le dorim succes în carieră!" se arată în comunicatul poliției.

×
Subiecte în articol: polițist în timpul liber hot Iași
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close