Antena 3 CNN Actualitate Tânără spulberată de mașină pe trecerea de pietoni în Tiha Bârgăului, Bistrița-Năsăud

Tânără spulberată de mașină pe trecerea de pietoni în Tiha Bârgăului, Bistrița-Năsăud

O tânără de 34 de ani din Tiha Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, a fost lovită violent chiar pe trecerea de petoni din localitate, de o șoferință care nu a manifestat nici cea mai mică intenție de frânare la zebră.

Tânără spulberată de mașină pe trecerea de pietoni în Tiha Bârgăului, Bistrița-Năsăud
de Cristina Tudorache    |    02 Iul 2020   •   20:20

În urma accidentului, au rezultat două victime: femeia lovită și o fetiță de 12 ani, care se afla în mașina implicată în coliziunea cu pietonul. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Scenele teribile s-au produs miercuri dimineață, în localitatea Tiha Bârgăului, accidentul fiind surprins de camerele de supraveghere.

Din imagini se observă cum tânăra se oprește la trecerea de pietoni, se asigură înainte de a se angaja în traversare, din stânga și din dreapta, dar așteaptă câteva secunde pentru a trece și vehiculele care circulau pe sensul opus. Femeia se decide să traverseze alergând, fără să observe că de pe sensul său mai veneau mașini. O mașină condusă de o femeie de 35 de ani o lovește în plin, luând-o efectiv pe capotă.

Șoferița nu are nici cea mai mică intenție să apese pedala de frână, ia de volan stânga, în încercarea de a evita impactul, însă deja era prea târziu.

Tânăra lovită și fetița din mașină, transportate la spital în urma accidentului

Femeia rănită a fost transportată la spital acuzând dureri în zona bazinului. Și o fetiță în vârstă de 12 ani, pasageră a autoturismului, care acuză dureri la membrul superior drept, a fost dusă tot la spitalul din Bistrița pentru investigații medicale mai amănunțite.

”Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit azi, 02 iulie a.c. în jurul orelor 09.50, ca urmare a unui apel 112 cu privire la un accident rutier. Conform primelor verificări, în loc Tiha Bârgăului, pe DN 17, o femeie în vârsta de 34 de ani angajată în traversarea regulamentară a străzii, a fost surprinsă și accidentată, pe fondul neacordării de prioritate, de un autoturism condus de o femeie în vârsta de 35 de ani din Tiha Bârgăului.

Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița precum și rănirea ușoară a unui minor în vârstă de 12 ani, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.”, a anunțat IPJ Bistrița.

Sursa video: Bistrițeanul.ro

×
Subiecte în articol: trecere de pietoni accident
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close