Antena 3 CNN Actualitate Imaginile care îți vor rupe sufletul! Ce face o mamă care află că fiul ei de zece ani l-a votat pe Donald Trump la școală!

Imaginile care îți vor rupe sufletul! Ce face o mamă care află că fiul ei de zece ani l-a votat pe Donald Trump la școală!

Imaginile care îți vor rupe sufletul! Ce face o mamă care află că fiul ei de zece ani l-a votat pe Donald Trump la școală!
Sursa foto: Foto: captura YouTube
13 Noi 2016   •   13:24

Supărată de rezultatul alegerilor, o mamă din Texas și-a dat copilul afară din casă, chiar dacă nu are mai mult de zece ani, după ce acesta a votat cu Donald Trump la un ”scrutin” organizat de formă, la școală, scrie Daily Mail.

În imaginile șocante se vede cum femeia își dă copilul afară, deși era deja întuneric, cu o valiză de haine în mână, cerându-i să plece de la casa ei ”iubitorul de Trump”.

Disperat, în hohote de plâns, copilul o imploră să îl primească înapoi și îi spune chiar că l-a votat doar pentru că ”l-a văzut mult la televizor”.

Femeia nu se lasă înduplecată și îl conduce pe alee, după care îl lasă acolo. Băiatul își aruncă însă valiza și se întoarce în casă, strigându-și mama.

Pe fundal se aude și fratele mai mic al băiatului, care începe și el să plângă.

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close