Antena 3 CNN Actualitate În fotografia postată pe net, unul din cei mai căutaţi interlopi din România ia peste picior Poliţia Română: "Gata, nepoţii mei"

În fotografia postată pe net, unul din cei mai căutaţi interlopi din România ia peste picior Poliţia Română: "Gata, nepoţii mei"

În fotografia postată pe net, unul din cei mai căutaţi interlopi din România ia peste picior Poliţia Română: "Gata, nepoţii mei"
de O.P.    |    05 Dec 2013   •   06:23

Romeo Ursu, zis Boenică, unul dintre interlopii daţi în urmărire internaţională, ia din nou peste picior poliţia din România. Boenică a postat pe Facebook o fotografie în care apare în robă de absolvent de facultate şi ţine în mână o lucrare de licenţă în Drept.  Are şi un mesaj pentru autorităţile din România.

„Gata nepoţii mei, ajungem acasă la anul şi le arătăm noi şmecherie la fraierii ăstia", scrie interlopul pe Facebook. 



Boenică a fugit peste hotare în 2008 şi se pare că ar fi acum în Iordania, ţară care nu are tratat de extrădare cu România. Acesta este căutat pentru o fraudă de 2 milioane de euro cu carduri bancare.  

Deşi este urmărit internaţional, Boenică nu s-a ferit să ţină legătura cu apropiaţii săi prin intermediul reţelei de socializare, unde a afişat fotografii cu el din piscina unui hotel de lux şi în timp ce trage cu o puşcă mitralieră.

×
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close