Antena 3 CNN Actualitate În premieră. Singurul brand românesc care face produse cosmetice 100% organice

În premieră. Singurul brand românesc care face produse cosmetice 100% organice

În premieră. Singurul brand românesc care face produse cosmetice 100% organice
17 Oct 2017   •   14:27

De trei generații o familie vindecă, înfrmusețează și fericește români.

În laboratorul acestei familii se produc, doar din secretele acestui pământ, creme regeneratoare, uleiuri îmbătătoare și elixire miraculoase, care lecuiesc și întineresc. Atâta faimă au căutat aceste produse vrăjite încât au ajuns până în Asia și în Statele Unite.

La premiile Emmy aceste produse au sedus vedete mari obișnuite cu branduri la fel de mari. Modeste, româncele noastre spun că nu este meritul lor, ci al unei imense bogății, care au moștenit-o odată cu țara.

Elena și Adina Oancea, mamă și fiică,  sunt două românce frumoase și înțelepte care au înțeles și ce li s-a dat și cât respect trebuie să aibă pentru tot ce este în jur. Grădina pe care o au nu este ca oricare alta, este una plină de ”aur”, aurul României. Așa alintă Alina cătina, planta despre care se spune că poate să vindece chiar și cancerul.

La începutul anilor 90 a înflorit din grădina Elenei Oancea acest business. A vrut să împartă cu toată lumea secretele din familia ei și a deschis inițial un cabinet cosmetic în propria casă, în care facea masaje cu creme și tincturi cu rețete proprii, când a văzut ce succes are în rândul femeilor s-a hotărât să breveteze proiectele sale.

Carles Beauty by Elena Oancea este singurul brand românesc ce produce cosmetice 100% organice.

×
Subiecte în articol: In premiera business
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close