Antena 3 CNN Actualitate „M-am trezit cu speranţa că am visat urât". Sfârșitul unei fotografe de 30 de ani, victimă a incendiului din Colectiv

„M-am trezit cu speranţa că am visat urât". Sfârșitul unei fotografe de 30 de ani, victimă a incendiului din Colectiv

„M-am trezit cu speranţa că am visat urât". Sfârșitul unei fotografe de 30 de ani, victimă a incendiului din Colectiv
Sursa foto: Foto: spynews.ro
08 Noi 2015   •   16:52

Andra Elena Toader avea 30 de ani, era din Bacău şi s-a stins din viaţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Tânăra lucra ca fotograf la un studio de evenimente şi se afla în clubul Colectiv alături de sora ei, Gabriela Toader Ursu, şi de prietenul ei, Andrei, scrie spynews.ro.

Toţi trei au fost răniţi, după cum a scris pe Facebook Alina Roxana Sociu, o apropiată a tinerei. După incendiu, Andra Elena Toader a intrat „în comă indusă, având arsuri pe o mare parte a corpului şi căile respiratorii distruse de fumul toxic şi fierbinte inhalat”.

„M-am trezit cu speranţa că am visat urât. .. Şi că Andra nu era în acel club blestemat. Şi că e ok, acasă (…) M-aş duce la Dumnezeu să îl întreb de ce nu a lasat-o să plece când a vrut şi s-a întors în club după aparatul foto exact când a început totul? De ce aşa… Chiar nu merita. Nu era satanistă. Nimeni de acolo nu era. Ieşise să sărbătorească cu sora ei, venită sa o viziteze. Era un om care ajuta alţi oameni. Sărmani”, a mai scris Alina Roxana Sociu pe Facebook.

Citiți mai mult pe spynews.ro.


×
Subiecte în articol: Club Colectiv incendiu club colectiv
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close