Antena 3 CNN Actualitate Incendiu de proporţii într-un complex studenţesc din Timişoara. Zeci de persoane au fost evacuate

Incendiu de proporţii într-un complex studenţesc din Timişoara. Zeci de persoane au fost evacuate

Un incendiu uriaş a izbucnit, astăzi, la un bloc situat într-un complex studenţesc din Timişoara. Zeci de persoane au fost evacuate.

Incendiu de proporţii într-un complex studenţesc din Timişoara. Zeci de persoane au fost evacuate
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Borboros    |    13 Sep 2022   •   17:26

Potrivit ISU Timiş, incendiul s-a produs la acoperișul unui bloc situat pe strada F.C. Ripensia din Timișoara.

38 de persoane au fost evacuate din cauza incendiului izbucnit marți la acoperișul unui bloc din Timișoara. După intervenția pompierilor, incendiul a fost lichidat.

Potrivit ISU Timiș, la sosirea echipajelor de pompieri s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul de tip terasă, acoperit cu bitum, cu degajări masive de fum și gaze toxice în atmosferă.

Au fost evacuate 38 de persoane, dintre care două nedeplasabile

În incendiu a ars izolația de carton bituminos de pe acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 800 mp și partea superioară a izolației din polistiren a clădirii.

Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la fața locului 23 pompieri cu cinci autospeciale de stingere, o cisternă, două autoscări mecanice și un echipaj SMURD.

Autorităţile au emis un mesaj RO-Alert pentru a-i avertiza pe oamenii care locuiesc în zonă.

"Incendiu major cu degajări mari de fum produs la Timişoara, zona strada FC Ripensia. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru forţele de intervenţie. Respectaţi recomandările dispuse de autorităţi", se arată în mesajul RO-Alert.

Potrivit ultimelor informaţii, la ultimul etaj al blocului în care a izbucnit incendiul erau efectuate lucrări la care participau mai mulţi muncitori vietnamezi. De asemenea, în urma incendiului a explodat şi o butelie.

×
Subiecte în articol: incendiu Timișoara
Parteneri
Metoda prin care românii au păcălit automatele de reciclare
x close