Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic la complexul din Piaţa Delfinului, în Bucureşti

Incendiu puternic la complexul din Piaţa Delfinului, în Bucureşti

Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, la complexul din Piaţa Delfinului, în Bucureşti, iar zeci de persoane au fost evacuate de salvatori sau au reuşit să iasă singure din clădire.

Incendiu puternic la complexul din Piaţa Delfinului, în Bucureşti
de Alin Tarnovschi    |    21 Iul 2021   •   15:20

Incendiu violent la un restaurant din Capitală. Au fost evacuate 65 de persoane.

14 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, şi doua echipaje SMURD au ajuns la Piaţa Delfinului.

"Incendiul este localizat. Se lucrează la lichidarea acestuia. Mai sunt mici focare în interior, nu mai sunt alte pericole, nu mai este fum de faţadă. Din fericire, niciuna dintre cele 65 de persoane nu a necesitat transportul la spital. Persoanele au fost evaluate de către echipajele medicale sosite la locul intervenţiei. Trei echipaje medicale au fost prezente. Nicio persoană nu a necesitat transportul la spital. Unele persoane au fost expuse la fum. Intervenţia este încă în desfăşurare. La finalizarea acţiunilor de intervenţie vom proceda la cercetarea cauzei de incendiu",  a declarat Marius Radu, ISU Bucureşti, în exclusivitate la Antena 3.

Incendiul a izbucnit, din primele informaţii, la un restaurant din cadrul complexului din Piaţa Delfinului.

"Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 2 autoscări, o descarcerare, doua echipaje SMURD, un UTIM și Detașamentul Special de Salvatori la Piața Delfinului. Arde pe 150 metri pătrați pe o parte a complexului, cu degajari mari de fum", se arată într-o informare a ISU B-IF.

În total, 30 de persoane au fost salvate de pompieri, în timp ce alte 35 de persoane au reuşit să iasă singure din clădire în care a izbucnit incendiul.

Traficul rutier în zonă a fost restricţionat de poliţişti pentru a permite autospecialelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă să intervină.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pompierii intervin pentru lichidarea flăcărilor, însă intervenţia este îngreunată de fumul gros.

- informaţii în curs de actualizare -

×
Subiecte în articol: incendiu Piaţa Delfinului
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close