Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la un bloc din Timişoara: Aproximativ 20 de locatari au fost evacuaţi din cauza fumului

Incendiu la un bloc din Timişoara: Aproximativ 20 de locatari au fost evacuaţi din cauza fumului

Incendiu la un bloc din Timişoara: Aproximativ 20 de locatari au fost evacuaţi din cauza fumului
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    28 Mar 2012   •   19:33
Un incediu a izbucnit, miercuri după-amiază, la un bloc din Timişoara, iar aproximativ 20 de locatari au fost evacuaţi din cauza fumului, informează Mediafax.

Echipajele ambulanţelor sosite la faţa locului au acordat îngrijiri medicale la 14 locatari. Printre persoanele care au avut nevoie de medici a fost şi un bebeluş de trei luni, a declarat Sindia Vlaia, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş.

Confrom purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, Sindia Vlaia, incendiul a izbucnit la parterul unui bloc din zona Stadionului "Dan Păltinişanu", din Timişoara, focul distrugând mai multe obiecte de moblier. În momentul izbucnirii incendiului în apartamentul respectiv nu se afla nicio persoană, a adăugat Sindia Vlaia.

Pentru lichidarea incendiului izbucnit în urma unui scurtcircuit au intervenit două autospeciale. După stingerea focului, locatarii au revenit în apartamente.

×
Subiecte în articol: incendiu Timișoara fum ISU
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close