Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic la hotelul Dacia din Băile Herculane. Au venit în ajutor şi pompierii din Mehedinţi

Incendiu puternic la hotelul Dacia din Băile Herculane. Au venit în ajutor şi pompierii din Mehedinţi

Incendiu puternic la hotelul Dacia din Băile Herculane. Au venit în ajutor şi pompierii din Mehedinţi
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    30 Ian 2012   •   10:19

Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineaţă, la hotelul Dacia din staţiunea Băile Herculane din Caraş-Severin. După aproximativ o oră, pompierii au reuşit să stingă focul, fără a exista victime, informează Mediafax.

Mai multe echipaje de pompieri din Mehedinţi i-au ajutat pe colegii lor din Herculane să stingă incendiul, după ce aceştia au fost depăşiţi de situaţie. Patru maşini de pompieri de la Caraş-Severin au intervenit la incendiu şi două de la municipiul Orşova.

Incendiul a pornit la etajul al treilea al hotelului, acolo unde, cel mai probabil locuiesc nişte angajaţi ai unei firme de construcţii, potrivit corespondentului Antena 3. Hotelul era închis pentru renovare.

Viceprimarul localităţii Băile Herculane, Ionuţ Lalescu, a declarat că incendiul a izbucnit la restauranul hotelului, aflat la etajul al treilea, de la o instalaţie de aer condiţionat rămasă pornită.

În urma incendiului au ars mai multe lambriuri, instalaţia de aer condiţionat şi un dulap în care erau ţinute documente.

 





×
Subiecte în articol: incendiu Baile Herculane pompieri angajati
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close