Antena 3 CNN Actualitate INCENDIU VIOLENT la o locuinţă din Cluj. 9 copii au fost la un pas de MOARTE

INCENDIU VIOLENT la o locuinţă din Cluj. 9 copii au fost la un pas de MOARTE

INCENDIU VIOLENT la o locuinţă din Cluj. 9 copii au fost la un pas de MOARTE
15 Iun 2014   •   09:27

Nouă copii dintr-un sat din Cluj au fost la un pas să ardă de vii în casă după ce un  incendiu violent le-a cuprins locuinţa. Familia a reuşit să se salveze din flăcări, însă gospodăria s-a făcut scrum. Din cauza drumului impracticabil, pompierii au ajuns cu întârziere.  Acum, cei nouă copii şi părinţii lor, care au rămas pe drumuri, vor fi găzduiţi de rude. 

 
Incendiul a izbucnit în miez de noapte în comuna Guga de lângă Dej. Casa în care se aflau nouă copii şi părinţii lor ardea ca o torţă. 
 
Proprietarii au fost treziţi din somn de grinzile care trosneau, mistuite de flăcări.  
 
Părinţii au reuşit să-şi scoată din flăcări toţi cei nouă copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 15 ani.
 
Oamenii au sunat imediat la 112. Două autospeciale de pompieri au pornit către gospodăria care ardea cu vâlvătaie. Din cauza drumului accidentat, numai o autospecială a reuşit să ajungă la locul incendiului. 
 
Pompierii au fost nevoiţi să îmbine mai multe furtunuri, pe o distanţă de zeci de metri, pentru că în zonă nu era apă, şi au scos din flăcări o butelie care putea să explodeze în orice clipă. 
 
Focul puternic a fost stins abia după trei ore. Proprietarii au rămas acum pe drumuri şi vor fi găzduiţi deocamdată de rude. Asigurarea locuinţei expirase cu doar câteva zile în urmă, iar oamenii nu apucaseră să o reînnoiască. 
 

×
Subiecte în articol: copii Cluj incendiu locuinta
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close