Antena 3 CNN Actualitate O a treia terasă a luat foc în stațiunea Mamaia

O a treia terasă a luat foc în stațiunea Mamaia

Un incendiu violent a izbucnit la o terasă din Mamaia în această după-amiază.

O a treia terasă a luat foc în stațiunea Mamaia
de Adelina Miron    |    Cătălina Buzoianu    |    03 Sep 2021   •   20:00

UPDATE 20.00: Intervenție încheiată. Au ars, pe o suprafață de cca. 500 mp, după cum urmează: terasa Motor (în proporție de cca. 90 %), casa AZA (în proporție de cca. 80 %), casa Andreea (în proporție de cca. 80 %). Au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, de un echipaj SAJ, proprietarului teraselor, 71 de ani, atac de panică, iar o persoană, care s-a înțepat într-un cui, a fost transportată la spital, conștientă, cooperantă, de un echipaj SMURD.

UPDATE 17:20: O a treia terasă a luat foc în stațiunea Mamaia. Incendiul nu mai este de amploare, dar flacăra încă arde. Operațiunea de stingere este dificilă pentru că în zonă nu se află hidranți.

UPDATE 16:30: Incendiul se manifestă pe aproximativ 400 mp la două terase, cu posibilități de extintendere la o a treia, transmite ISU Dobrogea.

O femeie a făcut atac de panică. 

Telegondola din stațiune a fost oprită, iar în acest moment intervin pentru stingerea flăcărilor patru mașini, o autoscară și un echipaj SMURD.

Din primele imagini de la fața locului pare că terasa împreună cu toată clădirea care o găzduiește au fost mistuite de flăcări.

„Nu sunt oameni răniți, nu sunt victime. Angajații și oamenii de la terasă s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, pompieri care au venit cu mai multe autospeciale și care încearcă în acest moment să țină incendiul sub control. Este destul de dificil pentru că bate vântul, iar terasa este construită în mare parte din lemn. Există riscul extinderii incendiului pentru că în zonă se află construcții din material PVC.”, a transmis corespondentul Antena 3 Cătălina Buzoianu.


 

×
Subiecte în articol: incendiu Mamaia
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close