Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini de la incendiul care a distrus fostul club Bamboo din Mamaia. Localul s-a făcut scrum

Noi imagini de la incendiul care a distrus fostul club Bamboo din Mamaia. Localul s-a făcut scrum

Noi imagini de la incendiul care a distrus fostul club Bamboo din Mamaia. Localul s-a făcut scrum
Sursa foto: sursă foto: captură foto antena 3
13 Aug 2019   •   10:37

UPDATE Un incendiu uriaş a distrus în această noapte un celebru club  din nordul staţiunii Mamaia. Zeci de pompieri s-au luptat cu focul timp de cinci ore, pentru a stinge flăcările de la fostul club Bamboo, aflat acum în renovare. 

Incendiul nu s-a soldat cu victime. La fața locului au intervenit 7 autospeciale de stingere.

----------------------------

UPDATE Incendiul violent a fost stins. Pompierii s-au luptat timp de cinci ore să stingă incendiul și au evacuat angajații care dormeau atunci când a izbucnit incendiul.

----------------------------

Un incendiu violent a distrus în totalitate, în noaptea de luni spre marţi, clădirea fostului club Bamboo din Mamaia, fără a se înregistra victime omeneşti, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anamaria Stoica. 

Potrivit acesteia, alarma de incendiu a fost dată imediat după ora 1,00, prin numărul de urgenţă 112, de către un martor, iar la faţa locului au fost mobilizate iniţial şapte maşini de luptă cu apă şi spumă şi o autoscară, focul manifestându-se deosebit de violent. 

"Au fost organizate imediat echipe de căutare, de către pompierii militari, şi s-a constatat că nu sunt victime, unitatea de alimentaţie publică fiind fără activitate comercială, în ultima perioadă", a precizat Anamaria Stoica. 


O anchetă a specialiştilor urmează să identifice cauzele care au generat incendiul.

×
Subiecte în articol: incendiu Mamaia Bamboo
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close