Antena 3 CNN Actualitate Incident la vizita preşedintelui Băsescu la o mănăstire din Bistriţa-Năsăud. Un bărbat a sărit în faţa maşinii în care se afla şeful statului

Incident la vizita preşedintelui Băsescu la o mănăstire din Bistriţa-Năsăud. Un bărbat a sărit în faţa maşinii în care se afla şeful statului

Incident la vizita preşedintelui Băsescu la o mănăstire din Bistriţa-Năsăud. Un bărbat a sărit în faţa maşinii în care se afla şeful statului
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Mai 2013   •   11:55

Incident la vizita preşedintelui Băsescu la mănăstirea  "Izvorul Tămăduirii" din Salva, judeţul Bistriţa-Năsăud. Un bărbat s-a aruncat în faţa maşinii în care se afla preşedintele. Bărbatul dorea să-i spună preşedintelui problemele sale. El a fost înlăturat de SPP.

După ce a fost imobilizat, bărbatul le-a spus ofiţerilor SPP că voia să îi ceară lui Traian Băsescu să îl ajute să rezolve nişte probleme pe care le are cu justiţia. Imediat după incident, preşedintele a lăsat jos geamul maşinii şi a discutat cu bărbatul.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, vineri, la Mănăstirea "Izvorul Tămăduirii" din judeţul Bistriţa-Năsăud. Şeful statului a participat la slujba religioasă.

Şeful statului a aterizat cu elicopterul pe stadionul din Năsăud, unde a fost aşteptat de prefectul Ioan Ţintean şi de primarul Năsăudului, Mircea Romocea.

La coborârea din elicopter, Traian Băsescu a fost oprit de un bărbat care i-a înmânat o scrisoare, potrivit perfectului de Bistriţa-Năsăud, citat de Mediafax.

Ulterior, preşedintele s-a deplasat cu un autoturism la Mănăstirea "Izvorul Tămăduirii" din Salva, fiind întâmpinat de primarul din localitate, Gheorghe Onul, de protopopul Năsăudului Ioan Dâmbu, dar şi de vicepreşedintele PDL Ioan Oltean.

La intrarea în curtea mănăstirii, Traian Băsescu a fost întâmpinat de sute de oameni, dar şi de patru călăreţi îmbrăcaţi în costume populare.

×
Subiecte în articol: Izvorul Tamaduirii
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close