Antena 3 CNN Actualitate Incidente de Ziua Naţională a României. Îmbrânceli cu jandarmii şi bătăi în tramvaie

Incidente de Ziua Naţională a României. Îmbrânceli cu jandarmii şi bătăi în tramvaie

Incidente de Ziua Naţională a României. Îmbrânceli cu jandarmii şi bătăi în tramvaie
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Dec 2013   •   11:44
Ziua Naţională a României nu a fost lipsită de incidente. Astfel, o busculadă s-a creat în zona Arcului de Triumf, parcul Herăstrău, unde jandarmii au creat un cordon de acces pentru oamenii care doreau să asiste la paradă.
 
Reporterul Antena 3, Ionut Cristache, a relatat că sute de oamenii şi-au pierdut răbdarea la un moment dat şi s-au împins cu jandarmii, care au fost nevoiţi să renunţe la gardurile de protecţie şi să permită accesul oamenilor. 

 
De altfel, nu a fost singurul incident de Ziua Naţională a României. Astfel, conform Mediafax, mai mulţi bucureşteni care aşteptau în staţiile RATB ale liniei 41 s-au luat la bătaie, duminică dimineaţă, cu unii călători aflaţi în tramvaiele pline, pentru a se urca să ajungă la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf.
Numărul mare al celor dornici să ajungă la paradă a umplut toate tramvaiele liniei 41, pe sensul Ghencea - Piaţa Presei.
Nemulţumiţi că nu au loc să urce şi ei, unii dintre cei care aşteptau în staţii s-au luat la bătaie, la propriu, cu pasageri din tramvaie aflaţi pe scara acestora.
Călătorii s-au încăierat cu cei care voiau să se urce în staţiile de la Lujerul şi Lacul Morii.
Din cauza acestor incidente, tramvaiele au staţionat până când a fost posibilă închiderea uşilor.
Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat, joi, că va suplimenta numărul mijloacelor de transport pe liniile 41, 105 şi 330, pentru "a asigura condiţii optime de transport celor care doresc să asiste la parada organizată cu ocazia Zilei Naţionale".
 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close