Antena 3 CNN Actualitate Informaţii noi în dosarul arestării lui Cristian Dide. Ce au găsit anchetatorii în garajul lui

Informaţii noi în dosarul arestării lui Cristian Dide. Ce au găsit anchetatorii în garajul lui

Apar informaţii noi în dosarul arestării lui Cristian Dide. După ce a trimis colete cu droguri chiar la DIICOT, în timpul percheziţiilor, anchetatorii au găsit si cannabis în garajul lui.

Informaţii noi în dosarul arestării lui Cristian Dide. Ce au găsit anchetatorii în garajul lui
Sursa foto: Antena 3
de Carmina Pricopie    |    02 Dec 2021   •   15:56

Carmina Pricopie, senior editor Antena 3 vă prezintă informaţii în exclusivitate despre Cristian Dide.

"În primul rând, interesant este că Dide a trimis primele colete, în noiembrie anul trecut. Nu le-a trmis cumva în eter la sediile DIICOT, ci ele toate, au fost destinate unor procurori anume. Erau în atenţia unei persoane pe care domnul Cristian Dide a ales-o, pe ce considerente, nu ştim. Vom afla cu siguranţă mai târziu. Pe plicul expediat la DIICOT, structura teritorială Iaşi, a lipit şi o menţiune şi scria cu majuscule, DIICOT - a se deschide doar de persoane autorizate.

Acest plic a fost trimis în noiembrie anul trecut. Este primul plic trimis de către Cristian Dide. Era un plic, aproape tot era transparent, pe spate era lipită o etichetă şi era desenată o frunză de cannabis şi erau trecute mai multe instrucţiuni. 

Scria că înăuntru este un produs din cânepă industrială certificată în UE, că este un produs non psihoactiv, că nu este destinat consumului şi că este interzis persoanelor sub 16 ani. Ulterior, acestui demers, procurorul s-a autosesizat, s-a deschis un dosar penal pentru trafic de droguri de risc. Ulterior, a mai trimis şi alte pachete la alte structuri.

Potrivit anchetatorilor, Cristian Dide a procurat din afara țării, dar și de pe teritoriul României, cantități de cannabis, pe care le-a deținut și distribuit prin intermediul unor societăți de curierat", a explicat Carmina Pricopie, jurnalist Antena 3.

O parte dintre aceste stupefiante au fost trimise, sub formă de colete către DIICOT – Structura Centrală și Serviciul Teritorial Iași.

×
Subiecte în articol: informatii Cristian Dide Carmina Pricopie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close