Antena 3 Actualitate Înregistrarea din noaptea morții sopranei Maria Macsim Nicoară a fost făcută publică: ”N-a bătut-o soțul ei?”

Înregistrarea din noaptea morții sopranei Maria Macsim Nicoară a fost făcută publică: ”N-a bătut-o soțul ei?”

de Laura Dinu    |    19 Mai 2021   •   14:52
Înregistrarea din noaptea morții sopranei Maria Macsim Nicoară a fost făcută publică: ”N-a bătut-o soțul ei?”

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață în luna decembrie, după o luptă grea generată de un accident casnic. Soţul femeii, pianistul Codrin Nicoară, în vârstă de 41 de ani, este suspect în ancheta desfăşurată de procurori după moartea artistei.

Maria Macsim Nicoară a fost operată de mai multe ori după ce a ajuns în coma la spital. Mezzosoprana prezenta mai multe leziuni cerebrale, toracice și la nivelul coloanei vertebrale. Soțul acesteia a declarat faptul că a găsit-o pe scări, dar ambulanța a fost anunțată abia după 8 ore. 

În jurul orei 23.00, bărbatul a găsit-o pe soția sa, a ridicat-o și a așezat-o pe pat. Soacra femeii, Viorica Nicoară, este cea care a sunat dimineață la numărul unic 112 şi a anunţat evenimentul tragic care a avut loc în casă. Conform unui calcul simplu făcut de anchetatori, mezzosoprana ar fi stat în agonie timp de 8 ore.

Soacra Mariei Macsim Nicoară: Am o urgență. Nora mea a căzut pe scări. 

Operator: Când a căzut?

Soacra Mariei Macsim Nicoară: Azi-noapte, azi-noapte. Eu am venit acum..S-a lovit la tâmplă, nu reacționează. Vă rog, am nevoie de o salvare de la Neurochirurgie. 

Soacra: Nu,nu,nu. Este somnolentă. Nu răspunde la stimuli.(...) A vărsat, e cu băiatul meu… Trebuia să mă cheme azi-noapte. Scara interioară de la etaj, la parter. Și are cred că un traumatism la tâmpla stângă, pometele stâng umflat, dar nu reacționează. 

Operator: Dar când a căzut? 12 ore?

Soacra: E inconștientă, doamnă. Cred că e comatoasă.

Operator: Vorbiți, vă rog, și la Poliție.

Soacra: Ce să vorbim la Poliție?!

Operator: Vorbiți pentru că e un accident casnic, trebuie să vorbiți la Poliție. 

A urmat și discuția cu un operator de la Poliție. La un moment dat, acesta a întrebat-o pe femeie dacă a fost lovită sau împinsă pe scări de cineva. 

Operator Poliție: Cum a căzut? A împins-o cineva?

Soacra: Nu, nu, nu. Ea dormea în dormitor și a căzut pe scări. A coborât pe scări cu farfuria și a alunecat și a căzut. 

Operator Poliție: În timpul nopții? N-a bătut-o soțul ei?

Soacra: Nu, nu… Primul lucru ăsta... Dar nici nu se pune problema…

Sursa: radical.wowbiz.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close