Antena 3 CNN Actualitate Institutul Wiesel lansează concursul internațional de soluții pentru viitorul Muzeu Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România

Institutul Wiesel lansează concursul internațional de soluții pentru viitorul Muzeu Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” a lansat vineri, 9 octombrie 2020, concursul internațional de soluții pentru amenajarea expoziției permanente și a spațiilor conexe a Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România.

Institutul Wiesel lansează concursul internațional de soluții pentru viitorul Muzeu Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Oct 2020   •   14:25

Arhitecți din România și din străinătate sunt invitați să participe la competiția prin care se dorește identificarea celui mai bun proiect de arhitectură pentru imobil și design al expoziției permanente.

Anunțul detaliat privind organizarea concursului de soluții cu etapele și documentația de concurs se regăsește pe website-ul Institutului, la adresa: http://www.inshr-ew.ro/concursmuzeu-2020/, în română și în engleză.

Muzeul Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România are drept scop prezentarea și promovarea istoriei, a culturii și a tradițiilor comunităților evreiești în contextul proceselor de modernizare a României.

Institutul Wiesel precizează că muzeul va fi realizat din fonduri europene, naționale și din donații private și va fi inaugurat, probabil, în cursul anului 2024.

×
Subiecte în articol: Institutul Elie Wiesel
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close