Antena 3 CNN Actualitate S-a reluat circulația trenurilor pe Valea Prahovei după întârzieri de peste 3 ore. Director CFR: "Călătorii vor fi despăgubiţi"

S-a reluat circulația trenurilor pe Valea Prahovei după întârzieri de peste 3 ore. Director CFR: "Călătorii vor fi despăgubiţi"

Duminică seara s-a reluat circulația trenurilor pe Valea Prahovei. Au fost câteva mii de pasageri afectaţi de întârzieri, a precizat Traian Preoteasa, director CFR Călători.

S-a reluat circulația trenurilor pe Valea Prahovei după întârzieri de peste 3 ore. Director CFR: "Călătorii vor fi despăgubiţi"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Silvia Preda    |    02 Ian 2022   •   23:24

Vă amintim că a fost întrerupt traficul feroviar între stațiile Crivina - Brazi din cauza unui început de incendiu la locomotiva unui tren privat de marfă.

Au fost afectate mai multe trenuri ale CFR Călători care tranzitau zona și care au înregistrat întârzieri între 70 și 200 de minute. 

Pasagerii care au bilete la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate, au precizat reprezentanții companiei feroviare.

15 trenuri au fost oprite în gări

Au fost câteva mii de pasageri afectaţi, a precizat Traian Preoteasa, director CFR Călători.

Locomotiva unui tren de marfă a luat foc în apropiere de Ploieşti. Trenul transportă îngrășăminte chimice

"Circulația a fost redeschisă în zonă începând cu ora 19:04, iar programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, au anunțat reprezentanții CFR.

Călătorii care au avut de suferit din cauza acestui incident pot face cereri şi vor fi despăgubiţi integral, a asigurat directorul CFR Călători.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close