Antena 3 Actualitate Interesele din spatele numirii lui Sorin Grindeanu la ANCOM

Interesele din spatele numirii lui Sorin Grindeanu la ANCOM

26 Oct 2017   •   13:09
Interesele din spatele numirii lui Sorin Grindeanu la ANCOM
Sursa foto: foto: Agerpres

Dezvăluiri bombă despre miza numirii lui Sorin Grindeanu la ANCOM.

Grupul de Investigații Politice scrie că potrivit documentelor interne ale RCS & RDS, soarta companiei lui Teszari depinde de ANCOM. Audiat în Parlament în calitate de viitor președinte al ANCOM, Sorin Grindeanu, a anuțat că prioritatea sa este „revizuirea tarifelor de interconectare”.

Drept urmare a beneficiat de o susținere asiduă a celor de la RCS & RDS.

"Sorin Grindeanu a omis să spună că aceasta e marea dorință a prietenilor săi de la DIGI. În aprilie 2017, Digi Communications N.V., compania mamă a RCS & RDS, își anunța acționarii că profitabilitatea serviciilor sale de telefonie și internet depinde de deciziile Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). Una dintre problemele majore cu care se confrunta DIGI erau tarifele de interconectare.

În 11 octombrie 2017, RCS & RDS ataca dur într-un comunicat decizia ANCOM de a îngheța tarifele de interconectare, anunțând că o va contesta în Parlament și la Comisia Europeană. În 23 octombrie, DIGI 24 anunța, pe surse, că Sorin Grindeanu va fi propus la șefia ANCOM. O zi mai târziu, Grindeanu anunța în Parlament că, în calitate de președinte al ANCOM, va decide „revizuirea tarifelor de interconectare”.
DIGI 24, televiziunea trustului lui Teszari, l-a susținut pe Grindeanu în timpul mandatului de premier, în conflictul cu Dragnea și pentru șefia ANCOM", scrie GIP.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close