Antena 3 CNN Actualitate Imagini şi informaţii noi de la înmormântarea interlopului Nicolae Duduianu

Imagini şi informaţii noi de la înmormântarea interlopului Nicolae Duduianu

Interlopul Nicolae Duduinau este înmormântat cu scandal, în Cimitirul Tudor Vladimirescu. Sute de oameni, apropiaţi şi rude l-au condus pe Nicoale Dudianu pe ultimul drum, în pofida restrictiilor privind protectia impotriva COVID 19.

Imagini şi informaţii noi de la înmormântarea interlopului Nicolae Duduianu
de Georgiana Adam    |    03 Dec 2020   •   17:30

Poliţiştii au fost mobilizati la faţa locului, însă ulterior au plecat. Vă reamintim că Nicolae Duduianu a murit, în 2 decembrie, în penitenciar, în urma unui infarct.

Roxana Ciucă vă prezintă informaţii şi imagini de la Cimitirul Tudor Vladimirescu din Capitală

''Sunt foarte multe forţe de ordine, l-am văzut aici pe șeful Poliției Locale din Sectorul 5, duba de jandarmerie, mulți oameni și pe o parte și pe cealalta. De asemenea, avem și pe partea cu cimitirul. Aș putea estima în jur de 70-80 de persoane care au venit în aceste momente aici. O adevărată desfășurare de forțe, pentru că s-a dorit ca interlopul Nicolae Duduianu să fie înmormântat în secret, însă oamenii au aflat că acesta este înmormântat aici, la cimitirul Tudor Vladimirescu.

Potrivit lui Elvis Pian, fiul său, se pare că Nicolae Duduianu, deși cei de la Administrația Națională a Penitenciarelor, au spus că acesta a murit de infrarct, totuși, cei de la spital le-ar fi spus celor din familia Duduienilor, că seniorul a murit de COVID-19 și acesta ar fi fost motivul pentru care au luat aceată decizie, de a fi înmormântat într-o mare discreție, și fără ca cei apropiați, sau prietenii, cunoscuții, toți cei care l-au iubit pe Nicolae Duduianu, să vină și să participe la această înmormântare.

Sunt foarte mulți oameni care au venit să îl conducă pe acesta pe ultimul drum, și nu sunt lăsați să intre. Forțele de ordine încearcă să le explice oamenilor, să le spună că pentru prevenirea răspândirii coronavirsului, ar fi foarte bine să se deplaseze către locunțele lor. (...) Este foarte multă lume şi aici în cimitir, dar aceste persoane nu sunt lăsate să se apropie de locul de veci, pentru că  potrivit lui Elvis Pian, fiul lui Nicolae Duduianu, este foarte posibil să aibă COVID-19. Este foarte posibil să se aducă garduri de la jandarmerie, pentru că lucrurile au scăpate de sub control. Nu este normal în astfel de situații, cu COVID-19, să vedem atâtea persoane la fața locului.

Reacţia adjunctului Poliţiei Locale din Sectorul 5

''Toată lumea poartă mască, i-am îndrumat dincolo de poartă. Cei care au avut voie, au intrat. Știam de astăzi de dimineață că are loc această înmormântare, la 9:30'', a spus adjunctul Poliţiei Locale din Sectorul 5.

A fost mobilizare de forţă şi mai devreme, la Piteşti, când sicriul cu trupul neînsufleţit al interlopului Nicolae Duduainu a fost ridicat de la morga Spitalului Mioveni.

Nicoale Dudianu a murit pe 2 decembrie, în urma unui infarc şi există suspiciuni că ar fi fost infectat cu noul coronavirus.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close