Antena 3 CNN Actualitate O învățătoare a creat un set cadou de Crăciun pentru profesoare și îl vinde online. "Linia de lux pentru șpagă"

O învățătoare a creat un set cadou de Crăciun pentru profesoare și îl vinde online. "Linia de lux pentru șpagă"

O româncă a semnalat într-o postare pe o rețea socială că într-un magazin online a apărut un produs intitulat "setul cadou pentru profesoare" care poartă chiar numele unui cadru didactic.

O învățătoare a creat un set cadou de Crăciun pentru profesoare și îl vinde online. "Linia de lux pentru șpagă"
Sursa foto: Profimedia
de Mia Lungu    |    15 Dec 2022   •   16:56

"Când credeam că le-am văzut pe toate, aflu că un magazin online vinde linia de lux pentru șpagă către profesoare pe care un cadru didactic din România a ales să-și pună numele.", a scris o femeie pe Facebook.

"A patentat pachetul cadou în școli – varianta șpaga de lux. Nu mai merge cu simbolic, din suflet, bla bla. Trebuie cu foițe de aur, cutie cadou premium dacă ai “profesoare pretențioase și elegante”. Cu alte cuvinte, restul sunt cam fraiere. Nu sunt doamne care se respectă.

Pfff…un buchet de flori sau un măr cum vedem în filme. Băăă, nu mai fiți săraki! Pă haur și pe premium aici la doamna, da?!

Cadoul este mai scump ca alocația unui copil/lună, dar nu este ca și nu știam că ar fi de preferat să meargă la școală copiii cuminiți, deștepți și din familii cu situație financiară bună”, a mai scris aceasta pe Facebook.”

 

×
Subiecte în articol: invatatoare Crăciun set cadou profesoare
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close