Antena 3 CNN Actualitate Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Felix Bănilă la conducerea DIICOT

Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Felix Bănilă la conducerea DIICOT

Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Felix Bănilă la conducerea DIICOT
23 Iul 2018   •   11:16

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a procurorului Oliver-Felix Bănilă, pentru o perioadă de trei ani. 

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 23 iulie a.c., decretul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a domnului Oliver-Felix Bănilă - pe o perioadă de 3 ani", a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a procurorului Oliver-Felix Bănilă la conducerea DIICOT în 11 iunie, propunerea fiind avizată favorabil de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, scrie news.ro.

Mai mulţi procurori DIICOT au decis atunci, în Adunarea Generală, să îi trimită preşedintelui Klaus Iohannis o scrisoare în care să îi ceară să respingă propunerea ministrului Justiţiei de numire a procurorului Felix Bănilă la conducerea DIICOT.

 

 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close