Antena 3 CNN Actualitate Ion Rădoi, șeful sindicatului Metrorex, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Ion Rădoi, șeful sindicatului Metrorex, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Scandal uriaș în fața Direcției Naționale Anticorupție. Liderul sindicaliștilor de la Metrou, Ion Rădoi, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. La ieșirea de la audieri, susținătorii lui Ion Rădoi l-au apărat și s-au îmbrâncit cu jurnaliștii. Jandarmii nu au putut gestiona situația.

Ion Rădoi, șeful sindicatului Metrorex, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    15 Iul 2021   •   07:34

Susținătorii șefului sindicatului Metrorex l-au așteptat în fața DNA pe Ion Rădoi și au făcut un scandal uriaș. Simpatizanții s-au îmbrâncit cu jurnaliștii iar jandarmii care s-au aflat acolo nu au putut să gestioneze situația. 

Ion Rădoi, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după cinci ore de audieri. El este acuzat de șantaj și de folosirea influenței de către o persoană ce deține o funcție de conducere, în formă continuată. Potrivit procurorilor, pentru a obține prelungirea contractelor pentru magazinele de la metrou, Rădoi ar fi organizat și demarat acțiunea de protest, din luna martie, care a avut drept consecință blocarea circulației trenurilor din subteran. 

Și casa din București, dar și vila din Sinaia ce aparțin lui Ion Rădoi au fost percheziționate de procurorii anticorupție. În total, anchetatorii au făcut 16 percheziții. Două dintre ele la primăriile sectoarelor 3 și 5, singurele care nu s-au implicat în demolarea chioșcurilor.  

×
Subiecte în articol: Ion Rădoi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close