Antena 3 CNN Actualitate Irina Loghin a fost internată la Spitalul Militar. Aceasta este suspectată de atac cerebral

Irina Loghin a fost internată la Spitalul Militar. Aceasta este suspectată de atac cerebral

Irina Loghin a fost internată la Spitalul Militar. Aceasta este suspectată de atac cerebral
Sursa foto: foto: Intact Images
18 Mai 2012   •   14:50

Cântăreaţa Irina Loghin a fost internată la Spitalul Militar din Capitală după ce a suferit un atac cerebral, starea ei fiind, în prezent, stabilă, a declarat, pentru MEDIAFAX, senatorul PRM Marius Marinescu.
   
"O aşteptam vineri la prânz în parcul IOR, la un eveniment de lansarea unei campanii pentru sterilizarea şi adopţia câinilor comunitari, însă nu a venit. Am primit un telefon că este la Spitalul Militar, ca urmare a unui atac cerebral. Acum se simte mai bine, am şi vorbit cu dânsa, urmează să o şi vizitez la spital", a spus Marinescu.
   
Fiica artistei, Irinuca, confirmase anterior că artista este la Spitalul Militar, "unde i se fac investigaţii". "A fost internată alaltăieri. Este bine, poate să vorbească, comunică. Nu i s-a pus un diagnostic", a spus fiica Irinei Loghin.

Irina Loghin, căsătorită şi mamă a doi copii, este o renumită interpretă de folclor românesc, care a fost şi continuă să fie o celebritate. Cu o bogată activitate concertistică şi cu un număr considerabil de evidenţieri discografice, Irina Loghin a cântat o lungă perioadă de timp în ţară şi în străinătate.

Are la activ un număr impresionant de turnee, albume şi spectacole. Un record personal îl reprezintă o casetă imprimată în opt sute de mii de exemplare, care a fost epuizată în doar două zile.

×
Subiecte în articol: Irina Loghin internata diagnostic
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close