Antena 3 CNN Actualitate Irina Loghin, mesaj de suflet pentru români, în vremuri grele

Irina Loghin, mesaj de suflet pentru români, în vremuri grele

Irina Loghin continuă să surprindă pe toată lumea cu forma sa fizică de invidiat, la respectabila vârstă de 81 de ani. Artista s-a recuperat spectaculos după ce a fost infectată cu noul coronavirus şi are un mesaj de suflet pentru români dar şi pentru politicieni cărora le recomandă să nu se mai duşmănească şi să aibe grijă de ţară.

Irina Loghin, mesaj de suflet pentru români, în vremuri grele
de Claudia Popovici    |    11 Oct 2020   •   21:18

Doamna muzicii populare româneşti, Irina Loghin are în prezent o stare bună de sănătate. După ce s-a vindecat de COVID-19, renumita artistă și-a reluat activitățile de zi cu zi şi continuă să uimească pe toată lumea cu forma sa fizică de invidiat, la respectabila vârstă de 81 de ani.

În exclusivitate pentru Antena 3, Irina Loghin transmite un mesaj de suflet pentru români, în aceste vremuri grele.

"Irina loghin este alături de voi, românii mei dragi. Vom trece şi peste nevoi, că Dumnezeu este cu noi. Să avem speranţă şi putere că tot ce-i românesc nu piere." spune marea artistă.

"Avem o tară minunată, binecuvântată de Dumnezeu, cu frumuseţea şi bogăţiile ei. Să avem mare grijă de ea şi de românii noştri frumoşi oriunde s-ar afla, pentru că numai atât putem lăsa copiilor şi nepoţilor noştri.", încheie mesajul de suflet pentru români Irina Loghin

 

×
Subiecte în articol: Irina Loghin
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close