Antena 3 CNN Actualitate Jocurile Paralimpice Invictus 2017. Zi importantă pentru arcaşii români. Toţi patru s-au calificat în probele eliminatorii

Jocurile Paralimpice Invictus 2017. Zi importantă pentru arcaşii români. Toţi patru s-au calificat în probele eliminatorii

Jocurile Paralimpice Invictus 2017. Zi importantă pentru arcaşii români. Toţi patru s-au calificat în probele eliminatorii
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    28 Sep 2017   •   12:08

Zi importantă pentru arcaşii români care participă la Jocurile Invictus de la Toronto.

Toţi patru s-au calificat în probele eliminatorii. România este reprezentată de caporalul Eugen Pătru la proba de arc olimpic, şi de plutonierul Ionuţ Butoi, colonelul în retragere Dorin Petruţ şi colonelul Augustin Pegulescu la proba de arc compound.

Caporalul Eugen Pătru s-a situat pe primul loc la calificările pentru proba eliminatorie de arc olimpic.

Rănit în 2014 în Afganistan, caporalul i-a mai adus ţării noastre, în luna iulie, titlul mondial la arc clasic, la Campionatul Mondial Militar de la Fontainebleau, din Franța.

Colonelul în retragere Dorin Petruţ este eroul care, în urmă cu zece ani, în Irak, a salvat viaţa unui colonel britanic, cu preţul unei răni grave la picior. A obţinut locul patru la calificările pentru proba eliminatorie de arc compund, ce se va desfăşura joi.

Dorin Petruţ reprezintă românia la proba de arc compound împreună cu colonel Augustin Pegulescu, medaliat cu aur la această probă, la Campionatul Mondial Militar din Franța, şi cu plutonierul Ionuţ Butoi.

În tabăra românească a fost bucurie mare cu o seară în urmă, după victoria obţinută de Ciprian Iriciuc. Medalia de bronz, la canotaj în sală, la proba de patru minute.

×
Subiecte în articol: invictus previziuni
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close