Antena 3 CNN Actualitate Jurnalist agresat de un membru PNL. „Mi-a zis `îți rup capul`, mi-a dat cu pumnul în maxilar și a plecat"

Jurnalist agresat de un membru PNL. „Mi-a zis `îți rup capul`, mi-a dat cu pumnul în maxilar și a plecat"

Jurnalist agresat de un membru PNL. „Mi-a zis `îți rup capul`, mi-a dat cu pumnul în maxilar și a plecat"
Sursa foto: foto- Pexels
18 Mai 2018   •   15:22

Jurnalistul Dan Coțcaru a povestit că a fost agresat de liberalul Marcel Zegan, în cadrul unui eveniment organizat de PNL Iași, pentru că a împărtășit o opinie diferită. 

“Asta a fost finalul. Începutul a fost de vinerea trecută, când am dat în presa locală ca va urma o săptămână în care mulți membri PNL vor face un pelerinaj la procuratură. (...) Aseara mi-a zis "îți rup capul", mi-a dat cu pumnul în maxilar și a plecat", a declarat Coțcaru la b1tv.

”Stăteam la intrarea în Sala Vivaldi din complexul Palas, unde urma să se desfăţoare conferinţa ”Calea liberală”. În sală se adunaseră aproape 40 de oameni. La un moment dat s-a îndreptat spre ieşire Marcel Zegan, membru al conducerii PNL Iaşi şi preşedintele organizaţiei de pensionari. Cînd a ajuns în dreptul meu mi-a dat un pumn în barbă zdravăn, după care mia- spus că ”data viitoare îţi rup capul”, după care a ieşit. Nu mi-am pierdut echilibrul, dar lovitura a fost foarte puternică. Cred că toţi din sală au văzut scena. Motivul cred că este o filmare pe care am făcut-o luni la parchet, unde urmau să dea declaraţii liberalii care au acceptat-o pe lista de candidaţi pe Iulia Scântei. Am avut atunci un schimb de replici cu el, dar în limitele normalului”, a adăugat Coțcaru. 

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close