Antena 3 CNN Actualitate Jurnalista Monica Ghiurco riscă să fie sancţionată după ce a participat la Plimbarea Libertăţii

Jurnalista Monica Ghiurco riscă să fie sancţionată după ce a participat la Plimbarea Libertăţii

Jurnalista Monica Ghiurco riscă să fie sancţionată după ce a participat la Plimbarea Libertăţii
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Aug 2014   •   11:41

Prezentatoarea TVR Monica Ghiurco ar putea fi sancţionată după ce a participat duminică la Plimbarea Libertăţii, alături de oameni care susţineau Antena 3. Comisia de Etică şi Arbitraj din TVR s-a sesizat.

Comisia urmează să se întrunească în perioada următoare şi să analizeze ieşirile publice ale Monicăi Ghiurco, urmând să decidă dacă aceasta va fi sau nu penalizată conform regulamentelor şi contractului semnat la angajare.

„Dacă aveţi vreun reproş pe care să mi-l aduceţi în ceea ce priveşte activitatea mea de jurnalist la TVR (partizanat, dezechilibru editorial, minciună, reacredinţă, manipulare) chiar vă rog să o faceţi! Dacă se poate cu probe, ca să nu mai pierdem vremea în dispute sterile. În rest vă asigur că nu are de ce să îmi fie ruşine, câtă vreme adevărul, libertatea individului, responsabilitatea individuală şi egalitatea în faţa legii sunt valorile în care cred şi în virtutea cărora acţionez. Mai suntem într-o ţară liberă, nu? Acum poftiţi, înjuraţi-mă dacă aşa consideraţi!”, a scris Monica Ghiurco pe Facebook.

Monica Ghiurco a mai apărut în faţa comisiei de etică în urmă cu şase luni, când a contestat o decizie a directorului general Stelian Tănase. Comisia i-a dat atunci dreptate jurnalistei, considerând un act de cenzură întreruperea documentarului său "Moştenirea Clandestină".


×
Subiecte în articol: plimbarea libertatii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close