Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fostul ministru Lucian Bode, audiat la DNA, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale a PDL

Fostul ministru Lucian Bode, audiat la DNA, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale a PDL

Fostul ministru Lucian Bode, audiat la DNA, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale a PDL
20 Feb 2017   •   15:35

Deputatul Lucian Bode a fost audiat luni la DNA, el spunând că a dat o declaraţie de martor într-un dosar ce priveşte finanţarea campaniei electorale din 2012. Bode a precizat că el nu a avut nicio responsabilitate în ceea ce priveşte finanţarea campaniei electorale a PDL, întrucât era membru al Biroului Politic Naţional şi secretar general adjunct.

"Am fost citat în calitate de martor într un dosar ce priveşte finanţarea campaniei electorale din 2012. Eu sunt de 18 ani în serviciul public şi este pentru prima data când dau o declaraţie în calitate de martor. Eu mă bucur dacă pot să ajut organele de ancheta cu o declaraţie de martor. Nu pot să vă spun nici ce întrebări mi-au pus procurorii, nici ce răspunsuri am dat. Este vorba de finanţarea campaniei electorale din 2012. Eu, în calitate de membru al Biroului Politic Naţional (al PDL, n.r.), secretar general adjunct, nu am avut nicio responsabilitate în ceea ce priveşte finanţarea campaniei electorale”, a spus Lucian Bode, în prezent deputat PNL, fost ministru al Economiei în Guvernul Ungureanu, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: DNA Lucian Bode audiere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close