Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Detalii explozive de la audierea lui Kovesi: A început să strige că este sechestrată

Detalii explozive de la audierea lui Kovesi: A început să strige că este sechestrată

Detalii explozive de la audierea lui Kovesi: A început să strige că este sechestrată
10 Mar 2019   •   22:37

Berta Popescu, senior editor Antena 3, a povestit la ”Sinteza Zilei” detalii exclusive de la audierea Laurei Codruța Kovesi și momentele în care i-a fost adus la cunoștință al doilea dosar pe numele său.

”A început să strige că este sechestrată și ținută cu forța în birou pentru că nu i se dă voie să plece (...) Doamna Kovesi a fost destul de recalcitrantă și a acuzat că i se încalcă dreptul la apărare și că nu are avocat, în condițiile în care avocata sa rămăsese pe hol și nu a mai vrut să intre și la al doilea dosar, când i s-a adus la cunoștință” a spus Berta Popescu.

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră că acest al doilea dosar este radical diferit de primul și că asocierea cu procurorii Onea și Negulescu este un deserviciu pentru Kovesi inclusiv la nivelul imaginii publice.

”Al doilea dosar este radical diferit de primul. Primul, în opinia publică, se poate adânci convingerea că a adus un infractor. În al doilea dosar lucrurile sunt net diferite. Este o faptă de când era șefa DNA, e vorba de un procuror care intră în acel grup infracțional care duce la marele abuz din dosarul respectiv. Pe planul opiniei publice există un lucru în defavoarea doamnei Kovesi, abuzurile în cazul Moldova sunt documentate până la nivel de fapte halucinante. Cred că în cazul de față, când o să recapitulăm acele lucruri petrecute la Ploiești, este o îmbinare între abuz și tembelism” a spus Ion Cristoiu.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close