Antena 3 CNN Actualitate Justiție EXCLUSIV. Ana Maria Pătru, despre audierea bunicii sale: „A plâns. Este un om la 90 de ani, care are anumite emoții”

EXCLUSIV. Ana Maria Pătru, despre audierea bunicii sale: „A plâns. Este un om la 90 de ani, care are anumite emoții”

EXCLUSIV. Ana Maria Pătru, despre audierea bunicii sale: „A plâns. Este un om la 90 de ani, care are anumite emoții”
04 Oct 2017   •   13:49

Avocații Anei Maria Pătru cer din nou recuzarea procurorului Onea, după ce a adus la audieri o bătrână de 90 de ani, bunica fostei șefe AEP. Bătrâna a fost chemată să dea declarații la DNA, în dosarul în care nepoata sa este acuzată pentru fapte de corupție.

Potrivit comunicatului dat de procurori, în trecut, în dosarul Anei Maria Pătru, terenul pe care are construită casa din Voluntari este pe numele unei rude.

„Este terenul cumpărat de bunica mea și lăsat moștenire mamei mele prin testament. Fiecare bănuț este justificat și ceea ce este mai grav este că dumnealor (procurorii n.r.) au proveniența banilor, la dumnealor în sediul DNA, pentru că au fost ridicate toate documentele din acea casă și s-a găsit testamentul”, a afirmat Ana Maria Pătru.

Întrebată ce a spus bunica sa când a primit vestea, Ana Maria Pătru a precizat că femeia „A plâns. Este un om la 90 de ani, care are anumite emoții. Am cerut prin avocat o cerere de asistență și văd că mi s-a aprobat. O ambulanță a fost aici”.

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close