Procurorul general a mai cerut o analiză pe rechizitoriul dosarului Caracal

de S.T.    |    13 Ian 2020   •   22:48
Procurorul general a mai cerut o analiză pe rechizitoriul dosarului Caracal Foto: captură Antena 3

Adina Anghelescu a obținut în exclusitate de la procurorul general al României o declarație despre cazul Caracal.

„Situația aceasta de a da spre analiză Serviciului de îndrumare și control verificare acestui rechizitoriu nu este o premieră. Au fost mai multe astfel de cazuri în care s-a procedat la fel. Acum, fiind vorba de o cauză de omor complexă am desemnat să analizeze și un procuror de la biroul de criminalistică. Până joi dosarul ar trebui trimis în instanță, dar înainte de asta eu aștept raportul în cursul zilei de mâine, cel târziu miercuri”.

Citiți și: Gheorghe Dincă răstoarnă ancheta din cazul Caracal: „Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le mai ard şi eu”

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie 2019 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia iniţială, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

Citiți și: Cazul Caracal: Lacrimi, durere, disperare. Mama Luizei Melencu: „Dincă s-a jucat cu noi de la începutul anchetei”

Procurorul general, informații noi despre cazul Caracal

Parteneri
x close