Antena 3 CNN Actualitate 100 kg de varză, un pește de 11 kg, un porc de 150 kg și trei baloți de paie, șpaga unui învățător pentru ca soția să treacă concursul de suplinitori, în Constanța

100 kg de varză, un pește de 11 kg, un porc de 150 kg și trei baloți de paie, șpaga unui învățător pentru ca soția să treacă concursul de suplinitori, în Constanța

200 de euro, 100 de kilograme de varză, baloţi de paie, un porc şi mai mulţi peşti. Atâta a dat mită un învăţător la Inspectoratul Școlar Constanța pentru o notă de trecere pentru soţia lui la concursul de suplinitori.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Oct 2022   •   09:44

Culmea, cel care a denunţat fapta a fost chiar învăţătorul şi culmea este şi că cei doi inspectori care au luat şpaga predau acum elevilor deşi au încheiat acorduri de recunoaștere a vinovăției cu procurorii.

Iniţial, bărbatul a sunat-o pe inspectoare şi au făcut tocmeala. A doua zi, cei doi s-au întâlnit la inspectorat unde i-a adus femeii o mică atenţie: cafea, o cutie de bomboane, 200 de euro, o cutie cu brânză de 15 kilograme și un pește crap de 12 kilograme.

În rechizitoriu se arată că, după ce au fost afișate rezultate la concurs și a aflat că soția nu a luat notă de trecere, învățătorul l-a sunat pe inspectorul școlar pentru resurse umane care i-a sugerat să facă contestație.

Apoi ca să fie sigur că soţia va lua concursul bărbatul i-a adus şi inspectorului de resurse umane 100 kg de varză albă și 11 kg de brânză, un pește de 11 kg, un porc de 150 kg și trei baloți de paie.

×
Subiecte în articol: Constanța invatator spaga
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close