Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis anunţă că va returna banii obţinuţi din închirierea casei pierdute în instanță - la cât se ridică suma

Klaus Iohannis anunţă că va returna banii obţinuţi din închirierea casei pierdute în instanță - la cât se ridică suma

Klaus Iohannis anunţă că va returna banii obţinuţi din închirierea casei pierdute în instanță - la cât se ridică suma
19 Apr 2016   •   12:04

Administraţia Prezidenţială anunţă că preşedintele Klaus Iohannis va returna banii obţinuţi din închirierea casei din centrul Sibiului, după comunicarea deciziei Curţii de Apel Braşov.

''Domnul Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cărţii Funciare numărul 9331 Sibiu, în sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a făcut obiectul deciziei civile a Curţii de Apel Braşov. În contextul juridic creat, domnul Iohannis respectă pe deplin hotărârea justiţiei şi, fără nicio îndoială, va returna de îndată sumele care i-au fost virate în baza contractului de închiriere, începând cu data comunicării deciziei civile a Curţii de Apel Braşov", transmite Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele are de returnat chiria pe cinci luni, 25.000 de euro, potrivit romaniatv.net.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, nu mai sunt proprietarii casei din centrul municipiului Sibiu pierdută în instanţă, după ce Oficiul Judeţean de Cadastru a admis, luni, cererea Administraţiei Finanţelor Publice de radiere a dreptului de proprietate al celor doi, însă notarea poate fi contestată în 15 zile.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close