Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, după meciul România-Germania: „Tricolori, aţi făcut o ţară întreagă mândră de voi!”

Klaus Iohannis, după meciul România-Germania: „Tricolori, aţi făcut o ţară întreagă mândră de voi!”

Klaus Iohannis, după meciul România-Germania: „Tricolori, aţi făcut o ţară întreagă mândră de voi!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iun 2019   •   22:44

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că membrii Naţionalei de fotbal Under-21 au făcut "o ţară întreagă mândră" de ei, având "un parcurs excepţional" la Campionatul European. 

"Un parcurs excepţional al echipei naţionale de fotbal a României Under-21 la Campionatul European! Tricolori, aţi făcut o ţară întreagă mândră de voi! Vă aşteptăm acasă!", a scris Iohannis joi seară într-o postare pe Facebook. 

Citește Și Sinteza Zilei. Gică Popescu, reacție după meciul România-Germania: „Avem o nouă generație de fotbaliști”

Selecţionata României a fost învinsă de Germania cu scorul de 4-2 (1-2), joi seara, în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, pe Stadionul Renato Dall'Ara din Bologna. 

Tricolorii au făcut un nou meci memorabil, în ciuda unei căderi pe final, în urma căreia Germania, campioana en titre, a reuşit să se impună. 

România a pierdut un meci, dar a câştigat o calificare la Jocurile Olimpice după 56 de ani şi o echipă de viitor, care a realizat o performanţă istorică, o semifinală de Campionat European în care a jucat de la egal la egal cu campioana. 

Citește Și România ratează finala Campionatului European de tineret. Turneu de excepție reușit de tricolorii lui Rădoi

×
Subiecte în articol: România Germania Klaus Iohannis
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close