Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: Este cazul ca premierul Ponta să se vadă cu cancelarul Angela Merkel

Klaus Iohannis: Este cazul ca premierul Ponta să se vadă cu cancelarul Angela Merkel

Klaus Iohannis: Este cazul ca premierul Ponta să se vadă cu cancelarul Angela Merkel
de S.T.    |    09 Apr 2013   •   22:57

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a declarat, marţi seara, la "Subiectiv",  că ar fi cazul ca premierul Victor Ponta să se întâlnească cu cancelarul german, Angela Merkel.

"Nu ştiu de ce nu s-a văzut, dar după părerea mea, ar fi cazul să se vadă. Deci, sper să fie adevărat zvonul că s-a stabilit o întâlnire", a spus Klaus Iohannis.

Dragnea a anunţat o întâlnire Ponta-Merkel. Premierul infirmă informaţia


Potrivit lui Klaus Iohannis, ar fi bine ca întâlnirea dintre premierul României şi cancelarul german să aibă loc cât mai repede.

"Cred că toată lumea este de acord că între România şi Germania relaţiile pot fi mult mai bune decât sunt acum. Avem relaţii economice bune, avem foarte mulţi investitori din Germania şi totuşi, trăim permanent cu impresia aici că există o răceală care nu ar trebui să existe. Din acest motiv, pot să spun că este cazul ca primul-ministru să facă o vizită la Berlin, este cazul să se întâlnească cu doamna cancelar Merkel şi este cazul să aducă relaţiile bilaterale un pic mai sus", consideră prim-vicepreşedintele PNL.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu"

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close