Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: „Îmi doresc ca primarii să fie aleşi în două tururi”

Klaus Iohannis: „Îmi doresc ca primarii să fie aleşi în două tururi”

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat că primarii trebuie să fie aleşi în două tururi de scrutin şi a subliniat că este necesar un parteneriat real între administraţia publică centrală şi cea locală.

Klaus Iohannis: „Îmi doresc ca primarii să fie aleşi în două tururi”
Sursa foto: sursă foto: presidency.ro
09 Dec 2019   •   16:26

Șeful statului a declarat, luni, că .dacă proiectele de lege pentru revenirea la alegerile primarilor în două tururi nu vor trece de Parlament, atunci Guvernul ar trebui să își asume răspunderea

„Mesajele pe care le am pentru primarii de municipii sunt mesaje generale, pe care le voi da şi celorlalţi primari. De exemplu, că îmi doresc ca primarii să fie aleşi în două tururi sau că îmi doresc foarte mult să existe un parteneriat între administraţia centrală, prin Guvern, şi administraţia locală, astfel încât toţi românii să primească o şansă să trăiască într-o localitate bine pusă la punct. (...) Capitala nu este un oraş bine pus la punct", a declarat şeful statului înainte de şedinţa Adunării Generale a Asociaţiei Municipiilor din România. Dacă nu se adoptă cred că că ar fi o abordare rezonabilă să se meargă cu asumara răspunderii în Parlament”, a declarat Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: primari Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close