Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis se va întâlni cu Regele Charles al III-lea înainte de a participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Klaus Iohannis se va întâlni cu Regele Charles al III-lea înainte de a participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi la Londra duminică și luni, unde va participa la o întâlnire cu Regele Charles al III-lea, apoi la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a.

Klaus Iohannis se va întâlni cu Regele Charles al III-lea înainte de a participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a
Sursa foto: Hepta | Abaca Press
de Georgiana Adam    |    17 Sep 2022   •   15:06

Potrivit programului președintelui României, duminică, 18 septembrie, Klaus Iohannis va participa la recepția găzduită de Majestatea Sa Regele Charles al III-lea la Buckingham Palace, în Londra.

Luni, de la ora 13.00, Klaus Iohannis participă la funeraliile de stat ale Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, la Westminster Abbey, în Londra.

Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, în casa sa de vacanță de la Castelul Balmoral, în Scoția, la vârsta de 96 de ani, după o domnie de 70 de ani.

Înmormântarea va avea loc pe 19 septembrie, ocazie cu care Antena 3 pregăteşte transmisiuni LIVE şi ediţii speciale.

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a va fi cel mai mare eveniment televizat din istorie, fiind estimat de specialişti că 4,1 miliarde de telespectatori vor urmări funeraliile organizate la Londra.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close