Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: Vor fi şi mai multe centre drive-through de vaccinare, imunizarea e singura cale de ieşire din pandemie

Klaus Iohannis: Vor fi şi mai multe centre drive-through de vaccinare, imunizarea e singura cale de ieşire din pandemie

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, joi, după vizita la centrul de vaccinare drive-through din București, că astfel de centre vor fi mai fi create, pentru că rezultatele sunt îmbucurătoare.

Klaus Iohannis: Vor fi şi mai multe centre drive-through de vaccinare, imunizarea e singura cale de ieşire din pandemie
de Georgiana Adam    |    29 Apr 2021   •   14:23

"Bucureştenii vin să se vaccineze în număr mare, e foarte îmbucurător. Acest centru este un succes şi vor apărea cât mai multe de acest tip.

La aceste centre se poate prezenta oricine, inclusiv cine e rezident la noi, inclusiv români din Diaspora.

Iohannis, la centrul drive-through: Se pot vaccina și românii din Diaspora

Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză.

Vaccinarea e singura cale de ieşire din pandemie şi îi încurajez pe toţi românii să se vaccineze, e o nouă fază a campaniei, unde nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie, se poate merge la vaccinare cum se întâmplă la acest centru drive-through", a spus, joi, preşedintele Klaus Iohannis.

Iohannis: Vaccinarea, singura cale de a ieşi din pandemie

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, primul centru de vaccinare drive-through din București, situat în Piața Constituției.

La acest centru, unde oamenii pot veni fără programare să se vaccineze, deja s-au imunizat 300 de persoane şi sunt zeci de şoferi în maşini, pe mai multe benzi de circulaţie, care aşteaptă să le vină rândul.

Cel mai probabil se va depăşi cifra de 400 de persoane vaccinate, aşa cum estimau organizatorii, având în vedere că până la ora 14 au fost imunizaţi deja 300 de oameni.
 

×
Subiecte în articol: vaccinare drive-through Klaus Iohannis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close