Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Mediul de afaceri a avut parte de accidente de decizie cum a fost OUG 114

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Mediul de afaceri a avut parte de accidente de decizie cum a fost OUG 114

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Mediul de afaceri a avut parte de accidente de decizie cum a fost OUG 114
12 Iun 2019   •   10:19

Klaus Iohannis a venit cu un nou atac la adresa Guvernului. Președintele consideră că OUG 114 a fost un accident de decizie.

”Dacă vorbesc despre stele de modificări, nu este o chestiune așa simbolică. Codul fiscal a fost modificat de mai multe ori decât zile ale anului trecut. E o contraperforamnță rarisimă și cred că a fost mult de lucru să faceți update. 

Partidul de guvernământ a neglijat total investițiile. Nimic nu e mai periculos în economie, decât lipsa încrederii. În ultima perioadă, mediul de afaceri a avut parte de accidente de decizie cum ar fi OUG 114. Investitorii și angajatorii privați simt nevoia acut de dezvoltarea infrastructurii și aici ne referim la toate modurile.

Guvernele care s-au perindat în ultimii ani au avut o mare grijă, să lupte cu justiția și să o subordoneze. Am avut fonduri europene la dispoziția noastră, care nu au fost folosite. 

Simțim cu toți efectele volatilității. În plus, apetitul tot mai crescut al Guvernului pentru împrumutului, ne-a condus la cel mai mare cost al finanțării guvernamentale din toate timpurile”, a declarat Iohannis.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close