Antena 3 CNN Actualitate KRUK Romania: O mai buna gestionare a datoriilor, pentru o situatie financiara fericita (P)

KRUK Romania: O mai buna gestionare a datoriilor, pentru o situatie financiara fericita (P)

KRUK Romania: O mai buna gestionare a datoriilor, pentru o situatie financiara fericita (P)
20 Noi 2019   •   16:37

Acumularea unor datorii substantiale poate fi o experienta neplacuta, care poate afecta toate domeniile vietii. Daca asemenea datorii sunt lasate la intamplare, atunci au potentialul de a prelua conducerea unui destin, lasand urme amare.

Aveti datorii pe care le platiti lunar? Atunci probabil aveti un bun plan de gestionare a acestora. Insa, daca existenta datoriilor nu presupune o buna gestionare, vor aparea problemele. Vorbind la modul general, daca veti cheltui mai mult decat castigati si acumulati si datorii, atunci, clar, va confruntati cu o problema. Nu veti iesi niciodata la liman daca acumulati in continuare datorii sau daca stingeti o datorie cu una noua! 

Sa aruncam o privire mai atenta asupra problemei in sine, pentru ca nu exista situatie fara rezolvare, ci doar dezorganizare. 

Un sprijin profesionist

Astfel, puteti incepe prin a va organiza! Si a face mai intai un bilant, deoarece e important sa va clarificati foarte bine situatia financiara. Cand treceti prin momente dificile in viata dumneavoastra, mai ales cele legate de bani, cel mai bine este sa va sfatuiti cu cineva. Familia ori prietenii va pot sustine din punct de vedere emotional si este bine sa cautati sprijin la cei apropiati. 

Insa este foarte important si dialogul cu cineva avizat, cum ar fi o firma ce poate oferi un sprijin profesionist, furnizand clientilor sai servicii de colectare a datoriilor bancare si a altor creante. O asemenea companie este KRUK Romania - unul dintre cei mai importanti administratori de creante ale clientilor cu credite luate de la bancile din Romania. 

Datoria este o problema dificila pentru toata lumea. Poate fi rezolvata destul de usor daca purtati o conversatie deschisa cu privire la situatia dumneavoastra financiara actuala cu un reprezentant KRUK Romania. Acesta va va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie, potrivit principiului cu cat mai repede, cu atat mai bine. Un principiu de baza, mai ales cand intervin situatiile aparent fara iesire. 

Creionati un buget

Daca aveti indoieli in a va adresa unei asemenea societati, aveti in vedere ca nu sunteti nici primii, nici ultimii care fac acest lucru. Secretele traiului pe datorie nu se deprind in primii ani de viata, ci doar la maturitate. 

Nimeni nu ne invata cat, cand si cum sa ne imprumutam in „cei sapte ani de acasa”. Ne imprumutam in mod firesc atunci cand ne dorim o masina, casa, mobila si multe altele. Uneori, apelam la instrumente de creditare chiar si pentru un concediu sau bunuri si servicii costisitoare. Datoriile fac parte din societatea de consum. Dar, stiti cum se spune: “Platiti datoriile inainte de a economisi!”

Pe site-ul KRUK Romania gasiti cateva aplicatii online gratuite care va vor ajuta sa creionati un buget si astfel sa aveti o viata fara datorii: calculatorul bugetului personal, calculator de cheltuieli, calculatorul sumelor mici si al fondului de rezerva. O mai buna gestionare a datoriilor duce spre o situatie financiara fericita. 

KRUK Romania le poate facilita clientilor sai plata in rate lunare pe care acestia sa le poate achita, ajustandu-si cheltuielile lunare in asa fel incat sa-si poata plati datoriile. La KRUK Romania fiecare caz se analizeaza in mod individual, sunt explicate aspectele dificile, se analizeaza situatia financiara impreuna cu cel care a apelat la serviciile acestei firme si sunt cautate cele mai bune solutii. Iar  clientii sunt intotdeauna tratati cu respect si intelegere, exista mereu o modalitate de a rezolva lucrurile, cat mai amiabil posibil.

Clientii KRUK Romania sunt multumiti de colaborarea cu firma amintita si pentru ca astfel pot beneficia de un anumit procent de reducere, in cazul in care  platesc integral suma restanta. 

Astfel, chiar si datoriile cele mai de temut pot sa fie achitate pana la urma cu un ajutor specializat. Important este sa constientizam situatia la timp si sa luam masurile ce se impun in mod responsabil, pentru a putea iesi la liman.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close