Antena 3 CNN Actualitate La deszăpezire, fără lopeţi. Autorităţile din Ploieşti au fost luate prin suprindere de ninsoare

La deszăpezire, fără lopeţi. Autorităţile din Ploieşti au fost luate prin suprindere de ninsoare

La deszăpezire, fără lopeţi. Autorităţile din Ploieşti au fost luate prin suprindere de ninsoare
27 Noi 2013   •   17:36

Străzile din Ploieşti nu au fost deszăpezite în această dimineaţă pentru că cei care ar fi trebuit să se ocupe de curăţarea lor nu aveau lopeţi, asta deşi Prahova a fost unul dintre judeţele aflate sub atenţionare cod galben de ninsoare.

În timp ce şoferii şi pietonii se luptau cu zăpada, angajaţii de la salubritate aşteptau încă materialele de lucru.

Ploieştenii spun că ei îşi plătesc toate taxele şi se aşteaptă ca autorităţie să-şi facă treaba, nu să fie nevoiţi să-şi deszăpezească singuri străzile.

Deşi Prahova a fost pe harta judeţelor cu avertizare de cod galben de ninsoare, firma de salubritate a uitat să pună la punct şi lucrătorii, nu doar utilajele.

"Ieri ei au avut, până ieri au lucrat la salubritate, curăţenie stradală, şi aveau mătură şi lopată. (...) Acum le-am adus lopeţi, le-am dat 100 de lopeţi", a spus Gelu Constantinescu, directorul unei firme de deszăpezire.

Autorităţile au promis acum că vor curăţa până şi străzile laterale, deşi au fost prinse pe picior greşit de prima zăpadă.

 

×
Subiecte în articol: deszapezire zapada
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close