Antena 3 CNN Actualitate La un pas de sinucidere din cauza mafiei imobiliare

La un pas de sinucidere din cauza mafiei imobiliare

La un pas de sinucidere din cauza mafiei imobiliare
de S.T.    |    16 Mai 2014   •   17:23

O femeie, victimă a mafiei imobiliare apropiate familiei Băsescu, a încercat să îşi pună capăt zilelor pe treptele judecătoriei din Piteşti. Paznicii au reuşit să o oprească la timp, iar o ambulanţă a dus-o pe femeie la spital.

Antena 3 a prezentat în urmă cu aproape jumătate de an cazul femeii. Ea susţine că apropiaţi ai lui Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu, încercă să pună mâna pe proprietatea ei.

În urmă cu 6 luni, femeia de 57 de ani a povestit jurnaliştilor Antena 3, drama prin care trece. De ani buni se luptă în instanţă cu un oarecare Florescu Mihai, care i-a revendicat proprietatea, printr-o serie de acte false. Bărbatul ar fi fost ajutat de mai multi angajaţi ai primăriei Moşoaia, localitate aflată la câţiva kilometri de Piteşti, dar şi cu ajutorul a mai multor oameni cu influenţă din judeţ. Printre ei şi Daniel Dragomir, finul lui Vişoiu Valentin, asociatul lui Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu.

În 2004, Daniel Dragomir, prin firma sa de Cadastru, în baza unui certificat fals de moştenire, deţinut de Florescu Mihai, a făcut o expertiză cadastrală şi tot el a legitimat-o prin simplul fapt că la vremea respectivă era directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Piteşti.

La început, dosarul a ajuns pe mâna judecătorului Elena Bărbulescu, mătuşa celui care dorea proprietatea! Ca o coincidenţă aceeaşi judecătoare a dat sentinţe în cazul retrocedărilor în care este implicat iubitul Ioanei Băsescu, avocatul Radu Pricop, şi care le-a dat câştig de cauză.

Ignorată de autorităţi, femeia a încercat în repetate rânduri să-şi pună capăt zilelor. Anul trecut, după alte tentative de suicid ea şi-a dat foc în faţa prefecturii.

×
Subiecte în articol: sinucidere Radu Pricop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close