Antena 3 Actualitate Avertisment șocant din partea unui europarlamentar român: „Se urmărește înlocuirea românilor cu refugiați”

Avertisment șocant din partea unui europarlamentar român: „Se urmărește înlocuirea românilor cu refugiați”

de S.T.    |    06 Oct 2016   •   12:42
Avertisment șocant din partea unui europarlamentar român: „Se urmărește înlocuirea românilor cu refugiați”

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega avertizează că „se urmărește înlocuirea populației autohtone a României cu o populație de refugiați/migranți veniți de te miri unde”.

„Cine transformă România în COLONIE?

Realitatea ultimilor ani ne demonstrează că, în ritm alert, se urmărește de fapt înlocuirea populației autohtone a României cu o populație de refugiați/migranți veniți de te miri unde. Mai exact, românii, care sunt cât de cât calificați, sunt albi și creștini (valabil și pentru Bulgaria), ar urma să plece și să fie asimilați în statele occidentale, iar țărilor lor de origine (România, Bulgaria) să fie populate cu imigranți care să accepte fără probleme situația de aici și salariile de astăzi. În acest mod, România devine efectiv o colonie care-și va păstra atractivitatea pentru Occident atât ca piață de desfacere, cât și ca țară cu forță de muncă foarte ieftină și care, în plus, nu va crea probleme de guvernare întrucât compoziția etnică, religioasă, precum și reperele culturale vor fi modificate radical.

Primirea migratorilor nu are nicio legătură cu generozitatea, umanitarismul și solidaritatea. O dovedește faptul că occidentalii nu au încercat să rezolve situaţia acolo, unde este normal şi posibil, fără să importe conflicte și fără să riște confruntări inter-rasiale sau, mult mai corect, o catastrofă civilizaţională. Mai mult decât atât, la nivel oficial, în Germania, datele Budesbank arată că 80% dintre migratori sunt aproape analfabeţi sau necalificaţi și se prevăd niveluri de peste 70% în ceea ce privește şomajul în rândul „refugiaţilor”, ceea ce presupune cheltuieli sociale uriaşe pentru posibila calificare a refugiaţilor. Despre creșterea consumului... nu are rost să discutăm, dacă luăm în calcul cheltuielile pentru cazare, clădiri, personal auxiliar, hrană, obiectele personale, igienă și sănătate acordate migratorilor, matematica demonstrează că și aici pierdem. Cât despre numărul lor, gândiți-vă numai la cei veniți care vor dori să-și reîntregească familiile.

Domnul George Soros recunoaște personal că a decis să aloce 500 de milioane de dolari în investiții pentru „nevoile specifice ale migranților, refugiaților și comunităților de primire”. În urmă cu o lună, după atacul hackerilor asupra Fundaţiei pentru o Societate Deschisă, documente care dezvăluiau „noile oportunităţi” pentru a influenţa politicile imigrației la scară globală, au făcut înconjurul lumii. În afară de el, cine oare mai are acest interes, și de ce?

Partea cea mai dramatică este că foarte mulți români s-au săturat de România și, fie au plecat și nu mai vor să se întoarcă, fie vor să plece, fie, dacă sunt mai în vârstă își îndeamnă copiii să o facă!”, a scris Laurențiu Rebega pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close