Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan anunță noi negocieri pentru deblocarea bugetului Capitalei. "Am încredere că interesele bucureștenilor și rațiunea vor avea întâietate"

Nicușor Dan anunță noi negocieri pentru deblocarea bugetului Capitalei. "Am încredere că interesele bucureștenilor și rațiunea vor avea întâietate"

Nicușor Dan a anunțat că va discuta în această seară cu liderii PNL și USR PLUS din București pe tema bugetului. "Am încredere că interesele bucureștenilor și rațiunea vor avea întâietate. Vom discuta strict de buget", a spus primarul general al Capitalei.

Nicușor Dan anunță noi negocieri pentru deblocarea bugetului Capitalei. "Am încredere că interesele bucureștenilor și rațiunea vor avea întâietate"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    05 Mai 2021   •   16:27

„Am agreat pentru astăzi (miercuri - n.r.) la ora 19.00 un nou dialog cu liderii Coaliției din București, pentru finalizarea, cât mai urgent, a votului pe buget”, a anunțat Nicușor Dan.

Primarul Capitalei precizează că discuțiile vor fi strict pe bugetul Capitalei.

"Am încredere că interesele bucureștenilor și rațiunea vor avea întâietate. Vom discuta strict de buget. Nu avem foarte multe variante la dispoziție.

Trebuie să reparăm din mers un buget construit ani de zile în mod voit eronat, iar asta se face cu inteligență și cu tact, fără a afecta funcționarea serviciilor public”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

Bugetul Capitalei a fost respins, săptămâna trecută , cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri, după ce consilierii USR PLUS i-au cerut primarului general Nicușor Dan să retragă proiectul pentru că nu a fost dezbătut, iar veniturile „nu sunt realistice”.

Am agreat pentru astăzi la ora 19.00 un nou dialog cu liderii Coaliției din București, pentru finalizarea, cât mai...

Posted by Nicușor Dan on Wednesday, 5 May 2021

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Nicușor Dan buget liderii partidelor
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close