Antena 3 Actualitate Lidia Vadim, dezvăluiri șocante: „Tata îmi transmite vise premonitorii. Și el le avea”

Lidia Vadim, dezvăluiri șocante: „Tata îmi transmite vise premonitorii. Și el le avea”

11 Ian 2018   •   09:14
Lidia Vadim, dezvăluiri șocante: „Tata îmi transmite vise premonitorii. Și el le avea”

Fiica lui Vadim, Lidia a făcut o mărturisire inedită. Aceasta a povestit că tatăl ei i se arată în vise și chiar i-a prevestit evenimente importante.

„Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el”, a spus Lidia.

După moartea tatălui său, Lidia  a dezvăluit că după ce a murit tatăl ei a început şi ea să aibă astfel de vise premonitorii.

„Primul vis cu el a fost după şase luni. (...) Mama îl visează aproape în fiecare noapte. (...) Primul vis era că eram la o biserică, iar el era pe patul de spital, exact aşa cum l-am lăsat. S-a ridicat pe marginea patului şi m-a întrebat cum mai merg lucrurile, cum mă descurc cu procesele. Mă gândeam, 'Ce bine că mă întreabă lucrurile astea reale'", a mai povestit ea.

Lidia spune că Vadim i-a transmis în vis cu ceva timp înainte că va muri Regina Ana.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close