Antena 3 CNN Actualitate Liga profesorilor excepţionali îşi caută premianţii. Victor Nicolae crede în puterea cărţilor mai presus de orice

Liga profesorilor excepţionali îşi caută premianţii. Victor Nicolae crede în puterea cărţilor mai presus de orice

Liga profesorilor excepţionali îşi caută premianţii. Victor Nicolae crede în puterea cărţilor mai presus de orice
de S.T.    |    15 Mai 2015   •   08:49

Nu banii aduc performanţa în învăţământ, ci harul. O spune un dascăl cu 35 de ani experienţă, care crede în puterea cărţilor mai presus de orice.

Victor Nicolae, profesor de matematică şi director al Colegiului National Gheorghe Lazăr, s-a dus în fiecare zi pregătit la şcoală. Pregătit să fie provocat de minţile tinere ale elevilor.

"Fără învăţământ şi sănătate, trebuie să înţelegem că această ţară şi orice ţară nu va progresa şi nu va avea o dezvoltare frumoasă şi sănătoasă", declară profesorul Victor Nicolae.

Ca el sunt mulţi profesori dedicaţi. Locul lor e în Liga Profesorilor Excepţionali, iniţiativă a Fundaţiei Dan Voiculescu.



În fiecare an, la educaţie şi sănătate se alocă printre cele mai mici bugete. Dar asta nu-i opreşte pe unii profesori să fie excepţionali. Fundaţia Dan Voiculescu organizează cea de-a doua ediţie a Ligii Profesorilor Excepţionali, unde-şi găsesc locul dascălii care se implică total educaţiei.

Concursul, pentru care se fac înscrieri încă două săptămâni, se adresează tuturor cadrelor didactice care predau la clasele I - XII.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close