Antena 3 Actualitate Lista centrelor unde putem face teste COVID. Analiza, obligatorie dacă mergeţi în Grecia

Lista centrelor unde putem face teste COVID. Analiza, obligatorie dacă mergeţi în Grecia

de Denisa Nedelcu    |    12 Iul 2020   •   13:00
Lista centrelor unde putem face teste COVID. Analiza, obligatorie dacă mergeţi în Grecia
Sursa foto: Hepta

Ministerul Sănătății a publicat, duminică, lista centrelor din țară unde românii îşi pot face testul molecular pentru depistarea COVID-19, fără de care nu pot intra în Grecia. Turiştii care merg în concendiu în Grecia trebuie să aibă la ei, începând de miercuri, 15 iulie, un test molecular negativ pentru infecţia cu coronavirus, pe care să-l prezinte la intrarea în statul elen.

"În sprijinul cetățenilor care doresc să călătorească în Grecia și care, începând cu 15 iulie, trebuie să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, Ministerul Sănătății a făcut publică pe pagina de web, www.ms.ro, lista centrelor de testare, adresele și numerele de telefon ale acestora", se arată în comunicatul remis duminică, presei, de Ministerul Sănătăţii.

Testul pentru COVID trebuie efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene. Un test efectuat în sistem privat costă minim 280 lei de lei, în situaţia în care aveţi un abonament de sănătate la acea clinică. În rest, testul poate costa peste 300 de lei.

Unde putem face teste COVID

Teste la cerere se fac și în unitățile private, dar și la stat. Laboratoarele de la stat lucrează aceste teste la cerere în funcție de capacitate. 

Iată, mai jos, lista făcută publică de Ministerul Sănătăţii, cu centrele publice, respectiv spitale și Direcții de Sănătate Publică, precum și de centre private, cu adresele și numerele de telefon ale acestora, unde vă puteţi testa de COVID-19.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close